9 september 2022

Open Energiedag bij Trias Westland

Tijdens de Open Energiedag op zaterdag 17 september a.s. opent Trias Westland in Naaldwijk haar deuren om mensen te laten kennismaken met aardwarmtewinning. Op tientallen locaties verspreid over Nederland is op deze dag te zien hoe Nederland de energietransitie aanpakt. Met duurzame energie werken we aan schone en betaalbare energie voor iedereen. 
 

hoe werkt het

kijkje nemen

Nederland gaat de komende jaren fors meer energie opwekken uit hernieuwbare bronnen, zoals met windturbines, zonnepanelen, bodemwarmte, geothermie, warmtepompen, of uit water. Tijdens de Open Energiedag kan iedereen zelf komen kijken en ervaren hoe de energietransitie werkt.

rondleidingen

Tijdens de Open Energiedag is iedereen van harte welkom bij Trias Westland op de Lange Broekweg 70 in Naaldwijk. Onze experts laten u graag zien hoe op 2,3 kilometer diepte de warmte uit de aarde wordt gehaald. Omdat we werken met tijdsloten voor de rondleidingen, moet u zich hiervoor vooraf inschrijven. Meld u zich hier aan voor een van de rondleidingen tussen 10.00 en 14.00 uur. De duur van de rondleiding bedraagt een half uur.

Over de Open Energiedag

De Open Energiedag is een initiatief van de Nederlandse Vereniging Duurzame Energie (NVDE), samen met vijf branche-organisaties: NWEA, Holland Solar, EnergieSamen, Vereniging Warmtepompen, Branchevereniging Bodemenergie en Geothermie Nederland. De Open Energiedag is onderdeel van een bredere campagne waarbij producenten van duurzame energie laten zien hoe zij werken aan de energie-opwek van de toekomst: www.daarkrijgjeenergievan.nl